Autoliften

Hublift Autoliften

Hublift autoliften zijn dé oplossing voor het ruimtegebrek en de daarbij horende parkeerproblemen. Alle autoliften worden op maat gemaakt en zijn daardoor geschikt voor elk type gebouw.

Hublift is specialist op het gebied van autoliften. Al meer dan 10 jaar werken wij samen met onze klanten, collega’s en partners om de perfecte autolift op maat te maken. Door onze aandacht op het doel van de lift te leggen bouwen wij ‘no-nonsense’ liften door heel Europa.

Hydraulische autoliften van Hublift bieden een perfecte mogelijkheid om auto’s tussen niveaus te verplaatsen. Onze autoliften worden op maat geproduceerd en kunnen volledig op uw wensen worden afgestemd.

Installatie
Fabrieksmonteurs installeren, testen en inspecteren uw autolift en geven uitleg over hoe u de lift kunt gebruiken. Nadat de lift geïnstalleerd is heeft u een perfect functionerende autolift en weet u hoe u uw auto’s veilig kunt parkeren.

Veilig
Veiligheid van u en uw auto’s staat voorop, onze liften voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden. De autoliften van Hublift worden ontworpen en geproduceerd volgens de Machinerichtlijn 2006/42/EG en de Liftrichtlijn 2014/33/EU.

Levertijd
De gemiddelde levertijd voor de autoliften bedraagt 8 (werk)weken.

Advies
Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet.

Autolift TC 2500

Hydraulische autolift, type TC 2500 is een economische manier om auto’s tussen niveaus te verplaatsen. Het is bedoeld voor installatie in een bouwschacht.

Autolift TC 4C R

Topklasse autolift met onafhankelijk beweegbaar dak TC 4C R.

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

Van design tot realisatie

Hublift staat voor u klaar in elke stap van het proces, van design tot realisatie. Of het nu gaat om een autolift in een autobedrijf, een autolift in uw garage thuis of onder het terras. Een autolift van Hublift wordt altijd op maat geproduceerd en kan daarom geheel op uw wensen worden afgestemd. We beginnen altijd met het in kaart brengen van uw aanvraag. Om in staat te zijn een autolift te bouwen die naadloos bij uw wensen aansluit moeten we snappen hoe en voor wat de lift gebruikt wordt. Denk aan frequentie van het gebruik, enkel het verplaatsen van auto’s of het parkeren van auto’s. Na het zorgvuldig in kaart brengen van uw behoeften zijn wij in staat om een autolift te ontwerpen die hier naadloos op aansluit. U ontvangt (3D) tekeningen van de autolift zodat u zich een goede voorstelling kunt maken van hoe de lift eruit komt te zien.

Het is verstandig om Hublift vroeg in het proces te betrekken om de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij limiteren ons niet tot het leveren van een autolift, maar denken met u mee. Als we vroeg in het proces betrokken worden, voorkomen we dat later onnodig aanpassingen noodzakelijk zijn.

De autoliften van Hublift worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Onze autoliften worden enkel geproduceerd met materialen van topkwaliteit.

Een team van gespecialiseerde monteurs zorgt ervoor dat uw lift zorgvuldig wordt opgebouwd. Na installatie wordt de lift uitgebreid getest met verschillende auto’s. Tijdsduur voor installatie varieert en is afhankelijk van o.a. uitvoering van uw lift en omstandigheden op locatie.

Om probleemloze werking van uw lift na te streven, bieden wij onderhoud op maat aan. Het onderhoud wordt aangepast aan uw wensen en de intensiteit van het gebruik van uw lift.

Indien u periodiek onderhoud laat uitvoeren, wordt optimaal gebruik van uw lift gegarandeerd en heeft u recht op 24 maanden garantie op alle onderdelen.

Let’s Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. We focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.