Goederenliften

Hublift Goederenliften

Hublift is de specialist in goederenliften. Al meer dan 10 jaar werken wij samen met onze klanten, collega’s en partners om de perfecte lift op maat te maken. Door onze aandacht op het doel van de lift te leggen bouwen wij ‘no-nonsense’ liften door heel Europa. Alle goederenliften worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en gewichtsklassen.

Meer automatisering binnen uw bedrijf
Productiviteit en efficiëntie worden steeds belangrijker. Bij Hublift denken we met de klant mee en zorgen we dat de PLC (industriële computer) wordt geprogrammeerd zodat er efficiënt met de lift gewerkt kan worden.

Meer design in uw magazijn
De goederenliften van Hublift worden op maat gemaakt, dit houdt in dat naast een praktische lift we ook een lift bouwen die perfect binnen uw bedrijf past. De standaard schacht wordt gemaakt van gegalvaniseerd staal of in een door u gewenste kleur gespoten.

Installatie
Fabrieksmonteurs installeren, testen en inspecteren uw lift en geven uitleg aan uw medewerkers. Nadat de lift geïnstalleerd is heeft u een perfect functionerende goederenlift en weten uw medewerkers hoe ze verantwoord kunnen werken met de lift.

Veilig
Veiligheid van uw medewerkers staat voorop, onze liften voldoen aan de hoogste veiligheidsstandaarden. De goederenliften van Hublift worden ontworpen en geproduceerd volgens de Machinerichtlijn 2006/42/EG en de Liftrichtlijn 2014/33/EU.

Advies
Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. We focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.

Beschikbaar
De gemiddelde levertijd voor de goederenliften bedraagt 8 (werk)weken.

TC goederenlift

Hydraulische goederenlift type TC met één cilinder is het meest economische type om goederen tussen verdiepingen te vervoeren.

TC T Goederenlift

Hydraulische goederenlift van Hublift
model TC T
TC met Schacht).

TC T goederenlift met rollenbanen

Geautomatiseerde goederenlift met bidirectionele rollenbanen van Hublift, model TC T (TC met Schacht).

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

TC 4C Goederenlift

Hydraulische goederenlift type TC 4C is het toppunt van stabiliteit vanwege zijn 4 cilinders. De lift is ontworpen om zware ladingen  te vervoeren.

TC O Goederenlift

Hydraulische goederenlift met persoonsbegeleiding. Voor een installatie in een bouwschacht met deuren aan in/uitgangen.

TC 2C Goederenlift

Hydraulische goederenlift met 2 cilinders. De TC 2C voldoet aan de hoogste eisen voor het transport van goederen tussen verdiepingen.

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

Wat is een goederenlift?

De goederenliften van Hublift zijn speciaal ontwikkeld voor verticaal vervoer van kleine en grote producten. Een Hublift goederenlift wordt op maat geproduceerd en kan daarom volledig op de wensen van de klant worden aangepast zoals bijv. het platformoppervlak, met- of zonder cabine, met of zonder persoonsbegeleiding, het aantal stopniveaus, de hoogte van de stopniveaus, het hefvermogen etc. zodat we de perfecte ‘fit-for-purpose’ liften kunnen aanbieden.

De voordelen van een Hublift goederenlift

Efficiëntie: de goederenlift komt tot stand i.o.m. de klant en sluit daarom naadloos aan op de wensen van de klant. In het voortraject wordt namelijk o.a. besproken welke producten, al dan niet verpakt, hoe frequent verplaatst worden.

Betrouwbaarheid: er wordt uitsluitend gebruik gemaakt van de beste materialen en ervaren installateurs.

Automatisering: door de aanschaf van een goederenlift van Hublift, wordt het verticale vervoersproces op een veilige en tijdbesparende manier geoptimaliseerd.

De prijs van een goederenlift

De prijs van goederenliften is afhankelijk van de uitvoering van de lift. Bij Hublift denken we met de klant mee en brengen we de behoeften goed in kaart. Hierdoor kunnen we uiteindelijk de meest kosten efficiënte lift aanbieden, fit-for-purpose noemen we dat.

De volgende dimensies beïnvloeden de prijs van een goederenlift:
• Specificaties van de goederenlift, denk o.a. aan het aantal stopniveaus, hefvermogen, formaat van het platform, met of zonder persoonsbegeleiding etc.

• Locatie goederenlift; wordt de lift geplaatst in een U-vormige uitsparing in het gebouw of in een vrijstaande liftschacht? Wordt de lift binnen of buiten geplaatst?

• Uitvoering, denk aan met of zonder cabine, keuze van deuren, extra veiligheidsvoorzieningen, speciale wensen etc.

Vraag vrijblijvend een offerte aan

Veiligheid

Veiligheid staat bij Hublift voorop, alle liften worden geleverd met het hoogste veiligheidsniveau in zijn klasse. Naast de verplichte veiligheidseisen, waaraan een goederenlift volgens de machinerichtlijn 2006/42/EG moet voldoen, zijn nog diverse extra veiligheidsvoorzieningen te implementeren zoals bijvoorbeeld extra sensoren bij in- en uitgang. Uiteraard wordt de lift opgeleverd met een CE-certificaat. In het ontwerp van de lift wordt op alle fronten de veiligheid van uw medewerkers en goederen in acht genomen. Als optie is keuring door een onafhankelijke keuringsinstantie, zoals bijvoorbeeld TÜV, mogelijk.

Van design tot realisatie

Hublift staat voor u klaar in elke stap van het proces, van design tot realisatie. Een goederenlift van Hublift wordt altijd op maat geproduceerd en kan daarom geheel op uw wensen worden afgestemd. We beginnen altijd met het in kaart brengen van uw aanvraag. Om in staat te zijn een goederenlift te bouwen die naadloos bij uw wensen aansluit moeten we snappen waar de lift voor gebruikt wordt. Denk aan de frequentie van het gebruik, wat voor soort materialen worden er vervoerd, wat is het maximale en het gemiddelde gewicht dat vervoerd wordt door de goederenlift etc. Na het zorgvuldig in kaart brengen van uw behoeften zijn wij in staat om een goederenlift te ontwerpen die hier naadloos op aansluit. Overbodige toeters en bellen worden weggelaten zodat we de kosten zo laag mogelijk kunnen houden en u een mooie offerte kunnen aanbieden. Desgewenst ontvangt u een (3D) tekening bij de offerte van de goederenlift zodat u zich al een goede voorstelling kunt maken van hoe de lift eruit komt te zien.

Het is verstandig om Hublift vroeg in het proces te betrekken om de kosten zo laag mogelijk te houden. Wij limiteren ons niet tot het leveren van een lift, maar denken met u mee. Als we vroeg in het proces betrokken worden voorkomen we dat bijvoorbeeld uw nieuwe vloer opgebroken moet worden voor een vloeruitsparing waarin de lift verzonken kan worden. Naast het leveren van een kosten efficiënte goederenlift gebruiken we onze ervaring, denken met u mee, dit resulteert in significante kostenbesparingen.

De liften van Hublift worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Bovendien worden alle software programma’s zelf ontwikkeld en geïmplementeerd. Onze goederenliften worden enkel geproduceerd met materialen van topkwaliteit.

Een team van gespecialiseerde monteurs zorgt ervoor dat uw lift zorgvuldig wordt opgebouwd. Na installatie wordt de lift getest, worden uw medewerkers geïnstrueerd en is er ruimte voor vragen. Tijdsduur voor installatie varieert en is afhankelijk van o.a. uitvoering van uw lift en omstandigheden op locatie.

Om probleemloze werking van uw lift na te streven, bieden wij onderhoud op maat aan. Het onderhoud wordt aangepast aan uw wensen en de intensiteit van het gebruik van uw lift.

Indien u periodiek onderhoud laat uitvoeren, wordt optimaal gebruik van uw lift gegarandeerd en heeft u recht op 24 maanden garantie op alle onderdelen.

Let’s Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. We focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.