Personenliften

Hublift Personenliften

Een Hublift personenlift maakt het leven gemakkelijker en is in bijna elk gebouw in te passen.

Hublift is de specialist in betaalbare personenliften. Al meer dan 10 jaar werken wij samen met onze klanten, collega’s en partners om de perfecte lift op maat te maken. Door onze aandacht op het doel van de lift te leggen bouwen wij ‘no-nonsense’ liften door heel Europa. Alle personenliften worden op maat gemaakt en zijn leverbaar in diverse uitvoeringen en gewichtsklassen.

Meer automatisering in uw pand
De thuislift wordt bestuurd door een PLC; industriële computer met speciale logica voor de individuele wensen. Dit betekent dat u een slimme lift in huis haalt die het leven een stuk comfortabeler maakt

Meer design in uw pand
Liften van Hublift worden op maakt gemaakt, dit houdt in dat de lift volledig naar de wensen van de klant gemaakt kan worden. De lift past daarom perfect bij het design van uw pand. De cabine van de personenlift is geheel gesloten en is voorzien van elektrisch geïntegreerde deuren aan de in/uitgang.

Installeren
De personenlift kan in een bestaande schacht worden ingebouwd of inclusief liftschacht worden geleverd.

Veilig
De personenlift is uitgerust met het hoogste veiligheidsniveau dat in zijn klasse bekend is. In geval van een stroomstoring, brand, aardbeving of andere ramp zorgen drie noodsystemen voor uw veiligheid – noodverlichting, SOS-telefoonverbinding en noodbatterijbeweging naar de dichtstbijzijnde halte.

Levertijd
De gemiddelde levertijd voor de personenlift bedraagt 8 (werk)weken.

Advies
Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. We focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.

PDS Personenlift

Een toegankelijke Personenlift is de meest economische manier om zich te verplaatsen over verscheidene verdiepingen in een gebouw.

Huislift

Thuislift voor installatie in een bouwschacht. Eersteklas lift voor in huis. Deze liften zijn ontworpen voor nieuwe of bestaande huizen.

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

Van design tot realisatie

Hublift staat voor u klaar in elke stap van het proces, van design tot realisatie. Of het nu gaat om een personenlift bij u thuis of op het bedrijf, een lift van Hublift wordt altijd op maat geproduceerd en kan daarom geheel op uw wensen worden afgestemd. We beginnen altijd met het in kaart brengen van uw aanvraag. Na het zorgvuldig in kaart brengen van uw behoeften zijn wij in staat om een lift te ontwerpen die hier naadloos op aansluit. U ontvangt (3D) tekeningen van de lift zodat u zich een goede voorstelling kunt maken van hoe de lift eruit komt te zien.

De personenlift van Hublift worden in eigen beheer ontwikkeld en geproduceerd. Onze personenliften worden enkel geproduceerd met materialen van topkwaliteit.

Een team van gespecialiseerde monteurs zorgt ervoor dat uw lift zorgvuldig wordt opgebouwd. Na installatie wordt de lift uitgebreid getest en krijgt u uitleg over het gebruik van de lift. Tijdsduur voor installatie varieert en is afhankelijk van o.a. uitvoering van uw lift en omstandigheden op locatie.

Om probleemloze werking van uw lift na te streven, bieden wij onderhoud op maat aan. Het onderhoud wordt aangepast aan uw wensen en de intensiteit van het gebruik van uw lift.
Indien u periodiek onderhoud laat uitvoeren, wordt optimaal gebruik van uw lift gegarandeerd en heeft u recht op 24 maanden garantie op alle onderdelen.

Let’s Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. We focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.