Huislift

Huislift

Thuislift voor installatie in een bouwschacht. Eersteklas lift voor in huis. Deze liften zijn ontworpen om in nieuwe of bestaande huizen te worden gebouwd. De aandrijving en besturing bevinden zich in een afzonderlijke machinekast die tot 20 meter van de lift geplaatst kan worden. De constructieschacht kan bestaan uit bakstenen, waarbij de railwand bij voorkeur is gemaakt van gewapend beton.

 

Productopties

-Uitvoering van deuren

-Uitvoering van de cabine

Tekening:
1) Liftdeur
2) Liftcabine
3) Geleiderails
4) Bouwschacht
5) Besturingskast

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

Hublift – Thuislift
Deze lift maakt het leven gemakkelijker en past perfect in het moderne huis.

Meer automatisering bij u thuis.
De thuislift wordt bestuurd door een PLC; industriële computer met speciale logica voor thuisliften.

Meer design in uw huis.
De cabine van de thuislift bestaat uit 7 rijen horizontale panelen, elk paneel wordt afzonderlijk vervaardigd en in de gewenste kleur gespoten. Er zijn verschillende opties voor het combineren van verschillende RAL-kleuren op panelen.

Eenvoudig te installeren.
De thuislift heeft minimale vereisten voor het gebouw waarin het moet worden geïnstalleerd – een solide basis om op te stappen, een muur om te verankeren. Voeding is één fase.

Zuinig.
Met een motor van 1,5 kW, die uitsluitend in opwaartse richting wordt gebruikt, concurreert de thuislift qua verbruik met de meeste economische huishoudelijke apparaten.

Veilig.
De thuislift is uitgerust met het hoogste veiligheidsniveau dat in zijn klasse bekend is. In geval van een stroomstoring, brand, aardbeving of andere ramp zorgen drie noodsystemen voor uw veiligheid – noodverlichting, SOS-telefoonverbinding en noodbatterijen voor beweging naar het dichtstbijzijnde niveau.

Beschikbaar.
De thuislift is verkrijgbaar voor een redelijke prijs en binnen een redelijke termijn.

Let’s Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. We focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.