PDS Personenlift

PDS Personenlift

Een betaalbare personenlift is de meest economische manier om zich te verplaatsen over verscheidene verdiepingen in een gebouw.

Om een gebouw voor iedereen toegankelijk te maken hebben we een reeks producten ontwikkeld waarmee alle mensen toegang hebben tot verscheidene gebouwniveaus, of ze nu in een rolstoel zitten, slechtziend of slechthorend zijn of een kinderwagen bij zich hebben. Alle personenliften voldoen aan BDS EN 81-70. De lift is bedoeld voor installatie in een bouwschacht met bijbehorende deuren aan in/uitgangen. Na het monteren van de lift kunnen de wanden van de schacht aan de binnenzijden worden gepleisterd, of gepleisterd en geverfd in een passende kleur. 1E PDS is een lift met een ingang aan één zijde en de rails bevinden zich tegenover de ingang. 2E PDS is een lift met ingangen aan 2 zijden en de rails bevinden zich links of rechts van de ingangen. De PDS 3E is een lift met ingangen aan 3 zijden.

Tekening:
1) Deuren op de verdiepingen om de ingangen te beveiligen.
2) Liftschacht
3) Gewapende betonnen muur ter bevestiging van de rails.
4) Railbevestigingsmuur.
5) Verlichting.
6) Schakelkast.
7) Vloer(uitsparing) of oprijplateau.

Product opties:
-Cabine
-Oprijplateau
-Zelfdragende schacht

Klik op de afbeelding voor een 3D-weergave van de lift.

Let’s Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. We focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.