Voorbeeld projecten

 

Om u een idee te geven hoe Hublift te werk gaat bij een nieuw project, geven we een korte opsomming van de te nemen stappen;
-Telefonisch of persoonlijk contact om de wensen van de klant te bespreken en de diverse mogelijkheden qua uitvoering uit te leggen.
-Vrijblijvende offerte o.v.v. uitvoering, prijs, levertijd etc., desgewenst inclusief tekeningen van lift en eventuele vloeruitsparing.
-De mogelijkheid om één of meer geleverde liften te bekijken.
-Bij aankoop wordt binnen 8-9 weken volgens offerte en tekening geleverd.
-Fabrieksmonteurs verzorgen de installatie, oplevering en uitleg aan uw medewerker(s) en verlaten uw pand pas na wederzijdse overeenstemming.
-Onderhoud van uw lift kan i.o.m. Hublift worden afgestemd.

Hieronder vindt u een project voorbeeld van een geleverde goederenlift:

Het Proces

Hublift is specialist in het op maat adviseren, produceren, installeren en onderhouden van uw liften.

Wensen
Bij Hublift is persoonlijk contact belangrijk! Wij denken graag met u mee en zorgen ervoor dat uw nieuwe lift het beste aansluit bij uw wensen zoals o.a. verbetering van productiviteit en minder fysieke belasting voor uw medewerkers
Productie

Een lift van Hublift wordt uitsluitend geproduceerd en samengesteld uit materialen van de beste kwaliteit. Daarom verleent Hublift 24 maanden garantie op alle onderdelen van elk type lift. Het productieproces neemt 8-9 werkweken in beslag.

Installatie

Een team van gespecialiseerde monteurs zorgt ervoor dat uw lift zorgvuldig wordt opgebouwd. Na installatie wordt de lift getest, worden uw medewerkers geinstrueerd en is er ruimte voor vragen.

Tijdsduur voor installatie varieert en is afhankelijk van o.a. uitvoering van uw lift en omstandigheden op locatie.

Onderhoud
Om probleemloze werking van uw lift na te streven, bieden wij onderhoud op maat aan. Het onderhoud wordt aangepast aan uw wensen en de intensiteit van het gebruik van uw lift.

Indien u periodiek onderhoud laat uitvoeren, wordt optimaal gebruik van uw lift gegarandeerd en heeft u recht op 24 maanden garantie op alle onderdelen.

Let’s Work Together

Wij geven u graag vrijblijvend advies en zorgen ervoor dat uw lift aan uw behoeften voldoet, geen toeters en bellen die onnodig hoge prijzen veroorzaken. We focussen op de oorsprong van de vraag om de lift te creëren die perfect bij uw behoeften past.